Nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte

Op de hoogte blijven van wat er in Zeeland zoal gebeurt op het gebied van archeologie, cultuurhistorie, landschap en monumenten? Meld u dan aan voor de digitale Nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte.

Deze nieuwsbrief is interssant voor mensen die beroepshalve of als vrijwilliger betrokken zijn bij het cultureel erfgoed van Zeeland. Maar ook voor erfgoedliefhebbers biedt de nieuwsbrief aantrekkelijke informatie over actuele publicaties en activiteiten op het gebied van het erfgoed.

Aanmelden 
Via onderstaand Aanmeldformulier (klik op de link) kunt u zich opgeven voor de digitale Nieuwsbrief Erfgoed en RuimteU ontvangt de nieuwsbrief dan circa zes keer per jaar op het door u opgegeven e-mailadres. 

Welke gegevens verwerken wij van u?
Het Aanmeldformulier bestaat uit vier verplichte invulvelden * (voornaam, achternaam, e-mailadres en akkoord). Om u deze nieuwsbrief toe te kunnen sturen, verwerken wij alleen uw e-mailadres. Uw overige persoonsgegevens bewaren wij niet. 
Via een link onderaan elke ontvangen nieuwsbrief kunt u zich afmelden, uw gegevens inzien of zelf direct wijzigen in de mailingapplicatie Laposta.

OPGELET: op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u ter controle een e-mail met een link. Door op deze link te klikken bevestigt u uw aanmelding. Meld u ook aan voor de Nieuwsbrief Erfgoed en Publiek! >>