Nieuwsbrief Erfgoed en Publiek

Op de hoogte blijven van wat er in Zeeland zoal gebeurt op het gebied van musea, streektalen, volkscultuur en erfgoededucatie?
Meld u dan aan voor de digtale Nieuwsbrief Erfgoed en Publiek. 

Deze nieuwsbrief is interessant voor mensen die beroepshalve of als vrijwilliger betrokken zijn bij het cultureel erfgoed van Zeeland. Maar ook voor erfgoedliefhebbers biedt de nieuwsbrief aantrekkelijke informatie over actuele publicaties en activiteiten op het gebied van het erfgoed.

Aanmelden
Via onderstaand Aanmeldformulier (klik op de link) kunt u zich opgeven voor de digitale Nieuwsbrief Erfgoed en Publiek. U ontvangt de nieuwsbrief dan circa zes keer per jaar op het door u opgegeven e-mailadres. 

Welke gegevens verwerken wij van u?
Het Aanmeldformulier bestaat uit vier verplichte invulvelden * (voornaam, achternaam, e-mailadres en akkoord). Om u deze nieuwsbrief toe te kunnen sturen, verwerken wij alleen uw e-mailadres. Uw overige persoonsgegevens bewaren wij niet. 
Via een link onderaan elke ontvangen nieuwsbrief kunt u zich afmelden, uw gegevens inzien of zelf direct wijzigen in de mailingapplicatie Laposta.

OPGELET: op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u ter controle een e-mail met een link. Door op deze link te klikken bevestigt u uw aanmelding. Meld u ook aan voor de Nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte>>